Välj en sida

Tjänster

tjänsteutbud

  • Rivningarbeten – Du får en personlig kontaktperson på vårt företag. Under hela processen har du behagligt nog bara en enda person som du vänder dig till, och du behöver inte stressa upp dig med att jaga olika personer. Din kontaktperson tar han om alla kontakter! Vi ser till att leverera våra tjänster i tid.

 

  • Bygg – oavsett om du behöver hjälp med en badrumsrenovering eller en altan, eller med någonting annat, så hjälper vi dig. Det spelar heller ingen roll om du behöver mycket eller litet hjälp, vi hjälper alla! Vi erbjuder även totalentreprenad om du arbetar med något projekt på fastigheter, och vi kan hyra ut vår personal om du behöver extrapersonal till ditt byggprojekt. Vi hjälper dig igenom hela arbetsprocessen.

 

  • Markarbeten – Vi är erfarna inom olika slags markarbeten, såsom stenläggning och dränering. Låt oss hjälpa dig med det du behöver hjälp med när det kommer till markarbeten.

 

 

Som företag har vi ett övergripande ansvar. Ingen kund skall råka ut för obehagliga överraskningar, vi ser till att det blir rätt från början. Vi erbjuder garantier på utförda arbeten till dig som anlitar oss genom hela arbetsprocessen, och vi vill att det ska bli så ekonomiskt fördelaktigt som möjligt för dig. Varmt välkommen att höra av dig till oss! Vårt företag finns i Upplands Väsby och vi hjälper alla i Stockholm med angränsande kommuner.

Vill ni veta mer?